Plansul nu este mereu un semn de durere, dovada ca o melodie trista sau un film emotionant ne pot face sa lacrimam cat timp avem zambetul pe buze.

In acest articol, am pregatit pentru voi 10 filme speciale, cu care am ramas in suflet de la prima vizionare. Sper sa va placa si voua la fel de mult!

1) The Last Song 

Chimia dintre Miley Cyrus si Liam Hemsworth este cat se poate de vizibila in aceasta poveste de dragoste inspirata dintr-o carte de Nicholas Sparks. Nici nu e de mirare ca cei doi au ajuns sa fie impreuna si in afara platourilor de filmare!

2) The Notebook

Cu debutul cinematografic in anul 2004, filmul isi are inspiratia tot intr-un roman scris de N. Sparks. Te surprinde, insa, cu o aura dramatica mult mai pregnanta decat cea a predecesorului sau de pe aceasta lista. Ryan Gosling joaca senzational!

3) Call Me By Your Name

In opinia mea modesta, pelicula aceasta este o capodopera fara cusur! Pozitionata intr-un oras superb din Italia, actiunea filmului (inspirata din romanul eponim de Andre Aciman) te va captiva prin simplitatea si naturaletea emotiilor celor doi indragostiti.

4) The Kite Runner

Cred ca am o pasiune pentru adaptarile cinematografice ale cartilor bune! Haha! 😀

Khaled Hosseini a publicat prima sa carte in 2003, iar 4 ani mai tarziu, acest film senzational a aparut in cinematografe. Totul, de la actori pana la decor, este ales cu mare grija, tinand cont de faptul ca autorul romanului a tinut mortis sa joace si el!

5) Wonder

Bazata pe o poveste reala, aceasta pelicula aduce la lumina trairile unor copii de gimnaziu, cu mult mai serioase decat ar putea parea din exterior. De la relatii interrasiale la tehnici parentale moderne, scenariul abordeaza tot felul de tematici relevante in secolul 21.

6) 50 First Dates

Cand spui comedie de dragoste, nu te gandesti imediat la Adam Sandler. In ciuda acestui fapt, a jucat impecabil alaturi de Drew Barrymore in acest film cu un scenariu cu totul si cu totul neobisnuit.

7) Terminus Paradis

Cu o aroma autentica de Bucuresti nouazecist, Terminus Paradis te captiveaza prin povestea dramatica despre saracie, armata si dulceata de nuci. Mitu si Norica vor ramane emblematici in istoria cinematografiei romanesti!

8) Shelter

Un surfer cu prea multe probleme de familie isi gaseste linistea in bratele protectoare ale unui barbat iubitor. O poveste unica despre sacrificiu, neglijenta si curaj!

9) On Golden Pond

Dupa ce am vazut piesa de teatru la Bulandra, mi-am dorit nespus sa o compar cu celebrul film din 1981. Ramane un clasic!

10) The Last Holiday

Queen Latifah a fost alegerea perfecta pentru rolul principal! In sfarsit pot spune ca un film despre o vacanta de lux la un hotel exclusivist are un mesaj profund, deloc superficial.

 

Pentru 10 filme de urmarit cu intreaga familie, click aici.