Momentele de relaxare sunt esentiale in mijlocul perioadelor de stres si anxietate sociala. Una dintre metodele mele preferate de a ma deconecta de la griji este revizionarea unor desene animate!

In urma cu ceva timp, am scris acest articol despre desenele copilariei. Astazi, vreau sa va vorbesc despre serialele mele preferate din adolescenta. Sper sa va placa! 😀

1) Galactik Football

Motivul pentru care nu am fost niciodata microbist este tocmai acest desen animat! Nu suport ideea ca femeile si barbatii joaca in echipe diferite, lucru care nu se intampla in cazul meciurilor celor de la Snow Kids.

2) Regele Shaman (Shaman King)

Prefer vocile originale, nu cele dublate in limba romana. Progresia episoadelor este buna, iar povestea luptatorilor ajutati de spirite complet imprevizibila!

3) Insula Dramei Totale (Total Drama Island) 

Cu cele 7 sezoane ale sale, seria TDI este plina de umor negru si pe alocuri chiar dezgustatoare. Imita un reality show in care numerosi tineri se lupta pentru premiul in valoare de un milion de dolari!

4) Confruntarea Xiaolin (Xiaolin Showdown)

Cei patru tineri calugari de la un templu asiatic sunt pregatiti sa infrunte fortele raului folosind obiecte cu puteri supranaturale, numite Shen Gong Wu.

5) Phineas & Ferb

Doi frati sunt pregatiti sa puna rabdarea surorii lor mai mari la incercare prin niste experimente stiintifice iesite din comun! Am mentionat faptul ca animalul lor de companie este un ornitorinc?

6) Johnny Test

Doua surori geniale ce desfasoara experimente stiintifice cu plutoniu se confrunta cu un frate mai mic si un caine vorbitor pusi pe sotii. Ce poate iesi rau?

7) Mew Mew Power

Difuzat pe Animax dupa ora 10, acest serial japonez avea ca persoanje principale niste fete cu trasaturi feline si personalitati extrem de diferite!

8) Naruto

Nu am urmarit toate episoadele pana la finalul seriei, dar ce am vazut la televizor pot sa spun ca mi-a captat atentia! Am avut chiar si un joc pentru PlayStation cu eroii din acest anime.

9) Zambetul lui Sharon (Braceface)

Sharon Spitz este un personaj comic! Sunt atat de multe lectii despre adolescenta ce pot fi extrase din acest show canadian.

10) The Simpsons

Cu o estetica memorabila si niste povesti incredibile, familia Simpson este pregatita pentru orice!