Cand avem putin timp liber la birou sau cand asteptam pe cineva sa soseasca la intalnire, un videoclip scurt ne poate fi de folos!

Mai jos, am facut o lista cu 10 sugestii pentru a face timpul sa treaca mai repede cand stam pe YouTube. Sper sa va placa!

1) GradeAUnderA

Cu un simt civic extrem de dezvoltat si sute de satire savuroase, acest domn cu accent memorabil va va face ziua mai buna!

2) Patricia Bright

Pentru toate persoanele care isi doresc o opinie sincera despre machiaje, cumparaturi online si viata de parinte, Patricia este omul ideal!

3) MinuteEarth

Scurte si la obiect, clipurile acestui canal sunt educative si frumos animate! O placere pentru intreaga familie!

4) Geography Now

Vacantele pot fi costisitoare. Videoclipurile lui Barby, insa,  sunt gratuite si la fel de interesante! Acest canal dedicat statelor si culturilor de pe glob e educativ si relaxant.

5) TED-Ed

Acoperind o paleta uriasa de subiecte, videoclipurile ce poarta semnatura acestui canal sunt spectaculoase si fresh. Informatiile de ultima ora nu au fost niciodata atat de accesibile!

6) Elle Bradford

Alaturi de iubitul ei, Elle infrunta cu fruntea sus dificultatile vietii ca femeie trans. Un jurnal video superb despre dilemele sociale si peripetiile cu care se confrunta acest cuplu modern!

7) Justine Leconte officiel

De origine franceza, Justine este un designer vestimentar cu un zambet cald si o personalitate radianta. Clipurile ei sunt pline de sfaturi utile pentru orice fan de fashion!

8) matt and blue

A fi parinte este dificil, dar acesti doi tati fac totul sa para o joaca! Matt si Blue va vor incanta cu filmuletele lor de familie!

9) Tom Daley

Un atlet olimpic de succes si un sot iubitor, Tom este pasionat de fitness si de gatit, printre altele!

10) Vox

Orice subiect ce merita dezbatut apare pe canalul Vox. Este o sursa de informatii foarte buna pentru cei ce nu au timp sa citeasca articole lungi!

 

Nu uitati de butonul de share pentru prietenii care inca nu au citit acest articol! 😀