Uneori, putem sa fim inconjurati de oameni, dar sa ne simtim extrem de singuri. Starile de izolare si cele de depresie sunt un refren recurent in societatea moderna.

In acest articol, am ales 10 piese triste, pentru cei ce se simt neintelesi. Sper ca versurile sa va aline starea de melancolie si sa va dea un plus de speranta!

1) Start Rec – Alina Eremia 

Un cover neasteptat, o interpretare plina de emotie. Alina reuseste sa creioneze starea de disperare si de neputinta de dupa o confruntare directa cu limitarile mediului urban.

2) Real Friends – Camila Cabello

Ma regasesc pe deplin in acest cantec! E impresionant cati prieteni putem aduna pe retelele de socializare, dar cat de putini ne sar in ajutor in momentele in care avem nevoie de sustinere.

3) Underneath Your Clothes – Shakira

O piesa pe care multi nu si-o amintesc cand e pomenit numele artistei latino, dar care are frumusetea ei aparte!

4) Half of Me – Rihanna

Cine a gustat deja din faima stie ce imagine distorsionata pot contura canalele media despre o vedeta. Rihanna marturiseste cat de putin stiu oamenii despre ea in acest cantec plin de energie!

5) Cu Barca Pe Apa – ADDA

Ce imi plac piesele in stilul acesteia: ADDA e vulnerabila, marturisind cate a pierdut in urma increderii oferite unui egocentrist, dar are puterea sa faca arta din tumultul de emotii!

6) Promise Me – Beverley Craven

Relatiile la distanta te pot seca rapid de toata energia pozitiva. Beverley simte nevoia de afectiune, incercand sa se convinga ca totul e reciproc si ca nu isi imagineaza focul iubirii.

7) Rehab – Rihanna

Cat imi place acest single, chiar si dupa ani de zile de la lansare! Cu un beat hipnotic, ce actioneaza ca suport pentru vocea inconfundabila a lui Riri, povestea din cantec devine autentica, aproape palpabila!

8) Sign Of The Times – Harry Styles

Un hit neasteptat de profund din partea tanarului artist pop. Este un cantec energizant despre dorinta de a evada, de a trai in libertate totala! Ceva imi spune ca povestea din spatele versurilor este mai complexa decat lasa Harry sa se vada.

9) Dear Mr. President – P!nk 

O scrisoare muzicala adresata figurii politice din vremea respectiva, este una dintre cele mai populare piese ale artistei americane! Atingand puncte sensibile din viata presedintelui, precum consumul de droguri, homofobia si alcoolismul, cantecul a devenit imnul celor ce lupta cu sistemele politice corupte!

10) Titanium – David Guetta feat. Sia

O colaborare intre doi artisti aflati la poli opusi, acest hit reuseste sa fie vocea celor ce sufera din cauza violentei si abuzurilor.

Daca v-a placut acest playlist si mai vreti sugestii muzicale, click aici! 😀