In urma cu ceva timp, am scris un articol despre acest fenomen fascinant al sistemului nervos, denumit pe scurt ASMR. Pentru cei ce nu l-au citit, click aici.

In acest articol, voi prezenta videoclipurile mele preferate, care s-au dovedit a fi extrem de eficiente pe parcursul anilor. Sper sa va placa si voua la fel de mult si va doresc relaxare totala! 😀

1) Kiehl’s Hand Massage (link)

Realizat cu intentia de a promova produsele cosmetice ale companiei, acest filmulet este o sursa spontana de ASMR de cea mai buna calitate. Din pacate, durata demonstratiei este destul de scurta!

2) Victoria Sprigg (link)

O experta britanica ne explica ce trebuie facut pentru a avea mintea si corpul echilibrate. Tonul ei calm, muzica ambientala discreta si miscarile ferme ajuta la accentuarea efectului de transa.

3) Marq James (link)

Specializat in diferite tehnici de recuperare si relaxare, Marq James are un canal plin de filmulete terapeutice. Multe dintre ele (mai ales cele pentru sportivi) sunt sursa perfecta de furnicaturi!

4) Bob Ross (link)

Protagonistul seriei televizate The Joy of Painting, Bob Ross a fost un artist american extrem de simpatic. Pe langa tunsoarea lui caracteristica, modul lui de a vorbi / picta a ramas un reper in cultura internetului!

5) Baba the Cosmic Barber (link)

Cu aproape 9 milioane de vizualizari acumulate doar la acest clip, tehnica bizara de tuns a lui Baba a devenit virala si a schimbat radical viata umilului frizer indian.

 

Pentru un articol despre melodii antistres, click aici.