Plictiseala e inamicul numarul unu al tinerilor din ziua de azi. Cu atat de multe activitati digitale, lumea reala dintre patru pereti nu mai pare la fel de interesanta!

Muzica poate ajuta in aceasta situatie : ea va face legatura dintre dispozitivele electronice si sarcinile domestice. Cand gatim, dam cu aspiratorul, spalam vasele sau calcam, aceste 10 melodii vor inveseli atmosfera:

1) TiK ToK – Kesha

Rebela si usor inconstienta la vremea respectiva, Kesha parea sa fie produsul perfect pentru cativa manageri si impresari extrem de dubiosi. Desi artista s-a schimbat enorm de atunci, piesa asta inca imi da o stare de bine!

2) Puisor – Lora

In videoclipul piesei, un om isi pune pe cap o peruca colorata strident si incepe sa danseze singur prin casa. Recomand o rutina similara pentru ca melodia aceasta este pur si simplu delicioasa!

3) Let’s Get Crazy – Miley Cyrus

Lansat in perioada in care serialul Hannah Montana era difuzat pe Disney Channel, acest hit pop-rock va zdruncina peretii si vecinii. E nebunie curata!

4) Strastruck – Lady Gaga feat. Flo Rida

Cu un sound electronic si cu vocea inconfundabila a divei americane, acest cantec este un clasic contemporan de pe primul ei album!

5) Clap Your Hands – Sia

Pana si frecatul toaletelor va parea mai interesant daca se aude Sia pe fundal! O voce cu adevarat impresionanta, ce emana tone de enegie pozitiva!

6) 3 – Britney Spears

Cine s-ar fi gandit ca melodia preferata a multor scolarite din anii 2010′ avea un mesaj atat de provocator?

7) Feels – Calvin Harris 

Pharrell, Big Sean si Katy Perry cantand impreuna pe un negativ tropical si ritmat! Suna ca o mini vacanta!

8) Get Outta My Way – Kylie Minogue

Nu ma mai satur de acest refren, desi il ascult inca din 2010! Kylie stie sa transforme o piesa obisnuita intr-o capodopera pop prin vocea ei este cristalina!

9) Rock My Life – Jeanette 

O da! Asta este un hit adevarat! Nu cred ca va imbatrani prea curand, iar asta se datoreaza in mare parte instrumentalului irezistibil.

10) Perfect – One Direction 

Nu am fost un mare fan One D, dar am auzit cateva piese la o frizerie si mi-am dat seama ca nisa lor este muzica de fundal sau de magazin! Pentru lustruit aragazul, merge!

 

Nu e destul? Mai sunt melodii bune aici si aici. 😀