Cand pictezi, desenezi sau modelezi ceva nou, e posibil sa ai blocaje de inspiratie. Chiar si o capodopera are nevoie de putin ajutor pentru a fi dusa la bun sfarsit!

In acest articol, voi prezenta 10 cantece interesante, ce iti pot oferi un plus de inspiratie si idei bune in timpul procesului de creatie. Fara o ordine anume, incepem cu:

1) Ugly – Jaira Burns 

Orice relatie denaturata are si partile ei mai putin negre! Jaira ofera o piesa a antitezelor emotionale, cu versuri extrem de taioase.

2) Sweet Lullaby – Deep Forest

Patrunde intr-o lume secreta cu aceasta sinestezie muzicala. Aproape ca poti simti vantul si mirosul padurii!

3) Who You Are – Mihail

Optimista si atemporala, va trezi garantat starea de beatitudine din tine! Vocea lui Mihail este indeajuns de puternica cat sa impresioneze, dar inca destul de duioasa cat sa aline orice inima franta.

4) Library – Macintosh Plus

Jocuri video si plimbari cu decapotabila prin Beverly Hills – asta imi inspira aceasta opera de arta digitala!

5) Summerboy – Lady Gaga

Off, nostalgia! Parte din albumul de debut al artistei, aceasta piesa pop este puerila, dar extrem de simpatica.

6) Blue Knees – Melanie Martinez

Captivanta, vocea tinerei Melanie va pune tot sangele in miscare! Piesa este gandita ca o revolta impotriva relatiilor trecatoare si plictisitoare, construite pe baza unor traditii ieftine.

7) Innuendo – Queen

O trupa magistrala, o piesa pe masura! Instrumentalul este inegalabil, captivant si imprevizibil. Mesajul este inaltator si revigorant intr-o lume plina de clone.

8) Dani California – Red Hot Chilli Peppers 

Acest hit rock va energiza mintea obosita dupa multe ore de munca! Are acel vibe specific filmelor de actiune americane.

9) 1996 – The Wombats

Pentru cei care au copilarit in anii ’90, piesa va fi ca o calatorie tumultoasa inapoi in timp. O stiu de ani buni, dar inca imi da o stare euforica de fiecare data cand o ascult!

10) Colors – OneRepublic

Emotia din vocea solistului imi face pielea de gaina! Are toate elementele caracteristice trupei, dozate perfect la refren.

 

Pentru mai multe sugestii muzicale, click aici.