Pofta de dulce poate veni din senin! Indiferent ca mergem la sala sau avem un regim strict, este bine sa ne lasam rasfatati cu un desert bun din cand in cand.

In acest articol, vreau sa va prezint 7 locuri speciale din capitala, unde se prepara dulciuri ca la carte! Puteti sa le incercati pe toate fara sa fiti dezamaiti!

1) Atelierul de Tarte (Bulevardul Ion Mihalache)

Aproape de Piata Victoriei, acest bistro cochet va va intampina cu mancare excelenta (calda sau rece) si cu o sumedenie de sortimente de tarte! E greu sa alegi doar una cand toate arata asa de bine!

2) Cremeria Emilia (Strada Franceza)

In inima Centrului Istoric s-a deschis de curand aceasta gelaterie fabuloasa cu terasa si etaj. Intima, moderna si prietenoasa, Cremeria este un loc perfect pentru copii, cupluri si turisti!

3) Dorobanti 140 (Calea Dorobanti)

Torturi de nunta si paine de casa, biscuiti si saleuri, briose si tarte. Aici este paradisul oricarui om care iubeste retetele de moda veche, preparate cu dragoste si rabdare!

4) Cofetaria Alice (Soseaua Mihai Bravu)

In ciuda numarului de clienti impresionant, aceasta cofetarie a pastrat calitatea preparatelor sale an dupa an. Recunoscuta pentru platourile asortate si prajiturile miniaturale, are ceva de oferit pentru toate gusturile si toate buzunarele!

5) Donuterie (Promenada Mall / Sun Plaza)

Faimoasele gogosi au ajuns si in Bucuresti, iar afacerea merge ca pe roate! Pufoase, aromate si cremoase, sortimentele oferite sunt indeajuns de variate si au preturi decente. O vizita in mall poate sa includa si o oprire pe la standul Donuteriei.

6) French Revolution (Strada Constantin Esarcu)

Eclere cu fistic, cocos, ciocolata sau fructe? Pot fi incercate toate aici! Aceasta mica cofetarie e specializata in comenzile pentru acasa, neavand terasa.

7) Cofetaria Victoria (Strada Banul Antonache)

Destul de greu de gasit printre cladirile inalte, aceasta mica cofetarie are mereu retete noi si gustoase expuse in vitrina. Este locul ideal pentru o prima intalnire la cafea!

Pentru un articol despre restaurantele intime din capitala, click aici!

Pentru o reteta delicioasa de clatite americane, click aici!