Intr-o incapere plina de oameni aranjati, e dificil sa iesi in evidenta prin ceva subtil. Desi pare greu de crezut, asul tau din maneca pentru orice eveniment nocturn poate fi un parfum interesant!

Mirosurile din comert care persista pe piele sunt adesea sufocante sau de prost gust. Cateva firme au reusit, insa, sa mentina un echilibru intre longevitate si mister.

In acest articol, voi prezenta cinci dintre parfumurile mele preferate pentru o seara in oras:

1) The One Desire – Dolce & Gabbana

Gandit de cei doi creatori de moda in colaborare cu Givaudan si lansat in 2013, acest parfum va emana o aura de senzualitate si putere in jurul purtatorului. Notele principale sunt dulci, dar nu intoxicante – vanilie, portocala, caramel, litchi.

2) La Nuit de l’Homme – Yves Saint Laurent

Desi varianta actualizata e mai putin intensa ca cea de debut, acest parfum neutru va fi pe placul tuturor! Este un mix seducator de lavanda, vetiver si lime, printre altele. Persista cateva ore bune, dar va necesita reaplicarea pe piele daca evenimentul se prelugeste!

3) Tobacco Vanille – Tom Ford

Hipnotic si dulce, acest miros celebru este, dupa cum ii spune si numele, o combinatie intre vanilie si tutun. Presarat cu note picante si fructe confiate, va fi ideal pentru persoanele increzatoare, intr-un cocktail bar sau restaurant elegant!

4) CK One Shock – Calvin Klein 

O colonie pentru rebelii energici, mirosul este o combinatie complexa de note lemnoase, pathcouli, tutun si mandarine. Iti ofera acea doza de tupeu de care ai nevoie pentru a fi sufletul petrecerii!

5) Polo Black – Ralph Lauren

Tropical si fresh, este parfumul ideal pentru serile de vara! Vei primi complimente din partea tinerilor, care apreciaza esentele din lemn de sandal, patchouli si mango. Ambalajul e usor intimidant pentru un miros atat de inocent.

 

Pentru un alt articol despre parfumuri, click aici. 😀