Vedem poze cu tinutele de mii de euro pe prima pagina a tabloidelor, pe retelele de socializare si la televizor. Apreciem, fara sa stim, munca unor oameni calificati in domeniul modei, adevaratii arhitecti ai look-ului de superstar!

Fiecare artist care isi face aparitia pe covorul rosu sau la un eveniment notabil are unul sau mai multi stilisti care il imbraca din cap pana in picioare! Hainele si accesoriile sunt adesea imprumutate (contracte de publicitate) sau obtinute de la consignatii de lux / designeri in trend.

Haideti sa privim impreuna cine ii imbraca pe:

1) Justin Bieber 

Cantaretul canadian a apelat la serviciile unui singur stilist pentru ultimul sau turneu, anume Karla Welch.

Pornind de la firmele preferate de streetwear ale americanilor, ea a reusit sa demonstreze ca un look interesant nu tine cont de complexitatea tiparelor, ci de asocierile interesante dintre piese. Amprenta ei stilista pentru Justin este suprapunerea de topuri in culori pamantii, mentinand aerul nonsalant de rockstar.

2) Rihanna

Un procent urias de tinute pentru videoclipurile si evenimentele divei de Barbados a fost gandit de Mel Ottenberg.

Un adevarat veteran la Hollywood, Mel opteaza adesea pentru un minimalist de lux. Piesele sunt de impact, dar extrem de elegante. Preturile sunt si ele pe masura!

Un alt personaj foarte talentat cu care a lucrat artista este Jahleel Weaver, mintea din spatele colectiilor Fenty. Amprenta lui sunt culorile puternice si asocierile eclectice (neon, latex, animal print, piese vintage).

3) Beyonce

Cu o familie tot mai numeroasa si o industrie ce ii poarta numele, nu e de mirare ca Bey a apelat la serviciile lui Ty Hunter.

El nu numai ca se ocupa de cantareata, dar a preluat intreaga familie cand vine vorba de haine si bijuterii. Cu un stil vibrant si inedit ce se reflecta in alegerile sale estetice, Ty a reusit sa devina un nume in lumea stilistilor!

4) Rita Ora 

Din sutele de posibilitati, Rita l-a ales pe Jason Rembert ca stilist personal.

Cu un portofoliu bogat, plin de nume precum Nicki Minaj, Usher si Iggy Azalea, Jason a adus in lumina reflectoarelor stilul ghetto. Articolele sport in culori puternice, ce evidentiaza formele corpului, sunt semantura lui stilistica!

5) Chris Brown 

Responsabil cu imaginea tot mai cizelata a lui Chris din reviste si videoclipuri este Ugo Mozie.

Provenind din Nigeria, Ugo adora sa testeze limitele hainelor masculine prin accentuarea unor elemente cheie, adesea cu influente africane. Stilul lui poate fi rezumat ca fiind opulent si exotic!

 

Pentru ca toti prietenii sa afle despre acesti stilisti, click pe butonul de share.

Pentru mai multe sugestii vestimentare, click aici.