Iubirea si muzica merg adesea mana in mana. Printre cele mai memorabile cantece din ultimele doua decenii se numara duetele – alaturarea a doua voci complet diferite, dar care se armonizeaza perfect.

A venit momentul sa va prezint 10 dintre cele mai interesante colaborari muzicale ce au ca tema centrala dragostea! Sper sa va placa acest playlist, indiferent ca sunteti single sau intr-o relatie:

1) Last Christmas – Alina Eremia & Dorian Popa

O piesa ideala pentru serile de iarna! Alina se face remarcata usor prin vocea plina de emotie, linistitoare si calda. Acest cover romanesc al binecunoscutului hit international se prea poate sa fie melodia mea preferata de sarbatori!

2) Where the Wild Roses Grow – Nick Cave & Kylie Minogue

Cele doua tonalitati complet opuse, pe un negativ extrem de senzual, dau impresia de atemporalitate, de mister. Versurile si videoclipul sunt incredibil de frumoase!

3) No Air – Jordin Sparks & Chris Brown 

Zguduitor de buna, aceasta melodie a fost in topul clasamentelor muzicale multa vreme dupa lansare. Cei doi se completeaza bine, mai ales pe notele inalte!

4) (I’ve Had) The Time of My Life – Bill Mendley & Jennifer Warnes

Aceasta melodie soft-rock extrem de cunoscuta si de apreciata rupe barierele dintre generatii!

5) Hey Girl – Lady Gaga & Florence Welch

O colaborare pentru care insasi artista pop a fost extrem de entuziasmata, melodia face parte din ultimul ei album, intitulat simplu Joanne.

6) The Way I Are – Timbaland & Keri Hilson

Urban prin definitie, stilul lui Timbaland contrasteaza frumos delicatetea cantaretei. Beat-ul piesei este inconfundabil!

7) Stereo Hearts – Gym Class Heroes & Adam Levine

„Make me your radio and turn me up when you feel low”! Cred ca aceasta metafora spune totul despre mesajul piesei: muzica ne trezeste la viata si trebuie sa fie impartasita cu persoanele importante din viata noastra!

8) Summer Paradise – Simple Plan & Sean Paul

Melodia verilor petrecute pe malul marii. Tonica, plina de voie buna si usor de fredonat!

9) Deja Vu – Prince Royce & Shakira

O declaratie de dragoste fierbinte, in stilul latino ce i-a consacrat pe cei doi artisti!

10) Body On Me – Rita Ora & Chris Brown

Imi place starea pe care o transmit cei doi – par sa aiba chimie buna (cel putin in studio)!

 

Pentru mai multe recomandari muzicale, click aici.