Fie ca vorbim de o seara in club sau de un dans privat intre patru pereti, e bine sa ai cateva sugestii de melodii pregatite pentru o seara fierbinte!

In acest playlist am adunat 10 piese senzuale, dar cu un ritm indeajuns de alert pentru a permite realizarea unei coregrafii de baza. Persoanele mai curajoase si intr-o forma fizica buna pot trece la urmatorul nivel – dansul la bara!

1) I’m a Slave 4 U – Britney Spears

Hitul perfect pentru a deschide seara! Britney este experta in piese sexy, in special datorita vocii aparent inocente, de adolescenta.

2) In Common – Alicia Keys (Black Coffee Remix)

Recomandata pentru dormitor, piesa aceasta e mai soft si extrem de intima. Alicia se confeseaza persoanei iubite, lasand in urma orice fel de inhibitii: „if you can love somebody like me, you must be messed up too„.

3) Party Favors – Tinashe

Negativul urban, usor agresiv, si vocea halucinanta a artistei sunt o combinatie seducatoare. Numai buna de utilizat aproape de punctul culminant al serii!

4) Don’t Be So Shy – Imany (Filatov & Karas remix)

La limita dintre muzica de club si muzica de plaja, piesa e fresh, ideala pentru un public extins. E acel ceva care incinge atmosfera in serile cu prietenii!

5) Partition – Beyoncé

Nu ai cum sa dai gres cu acest hit international! Titlul face referinta la geamul separator dintr-o limuzina, ce desparte pasagerii de pe bancheta de sofer.

6) Dream About My Face – Antonia 

Daca seara include in program vreo cucerire neasteptata, acest single va transmite mesajul tare si raspicat: better than the rest!

7) Ecoutez, Repetez – Touch and Go

Cu un vibe frantuzesc si note de saxofon, cantecul este un omagiu adus bunului gust. Ritmul e neasteptat de dulce!

8) Pour It Up – Rihanna

Cred ca toata lumea se astepta sa includ melodia asta! E cliseica, dar inca tine!

9) Push – Enrique Iglesias 

Cati ani au trecut de la lansare? Nu ca ar conta! Enrique ramane si astazi in topul preferintelor cand vine vorba de sex appeal.

10) Genie in a Bottle – Christina Aguilera

„Hormones racing at the speed of light” este versul definitoriu pentru aceasta piesa iconica!

 

Pentru continuarea acestui articol, click aici. 😀