Ai trecut printr-o despartire si simti ca lumea toata nu mai e la fel? Iti doresti sa scapi de sentimentul de singuratate, dar nu mai ai putere?

Nu te ingrijora, e ceva firesc! Plansul nu e un semn de slabiciune, ci o forma de a exterioriza toata energia nociva din interiorul nostru.

Scapa de tensiune cu niste muzica buna! Mai exact, 10 melodii alese special pentru a uita de dezamagire:

1) Comeback – Ella Eyre

„We’ve all been played” este inceputul unui refren eliberator, in urma caruia vei avea certitudinea ca se va intoarce in patru labe la tine. Poate nu chiar maine, dar in timp ii va veni mintea la cap!

2) That Don’t Impress Me Much – Shania Twain

Daca fosta relatie se transformase intr-un cult al personalitatii, e mai bine ca s-a terminat din scurt! Shania e modelul femeii independente: deloc impresionabila, ea stie exact care sunt calitatile partenerului ideal!

3) Telephone – Lady Gaga feat. Beyoncé

Dansul este sportul perfect in momentele de disperare. Ascultand acest duet pop incendiar, iti vei dori o iesire de urgenta in club cu prietenii!

4) Sweet Ophelia – Zella Day 

Ca o floare ce se deschide la soare, piesa asta este o explozie de senzatii placute! Vocea artistei e magica si misterioasa.

5) Ex’s & Oh’s – Elle King

Personalitatile rebele vor aprecia cel mai mult acest cantec cu influente rock! Spune la reverdere problemelor si incepe o noua aventura!

6) Down On Life – Elliphant

Eclectica si fresh, piesa este o combinatie inedita de elemente electronice! Remediu garantat impotriva plictiselii de acasa!

7) Don’t Stop Me Now – Queen

Sus, in picioare! E o zi noua si o sansa noua de a le arata tuturor cat de bine te descurci pe cont propriu!

8) You Give Love a Bad Name – Bon Jovi

O piesa rock memorabila, cu versuri pe masura! E acea doza de energie salbatica necesara evadarii din depresie!

9) Dirty Laundry – Carrie Underwood

Cu un vibe country autentic, Carrie reuseste sa puna punctul pe i in aceasta melodie si sa scape de dilemele ei amoroase!

10) Do It Like a Dude – Jessie J

Oh da! Nici eu nu o puteam spune mai bine! Calea multora spre fericire e uneori pavata cu nesimtire si egoism.

 

Pentru mai multe melodii frumoase, click aici. 😀