Vara, cand e foarte cald, ne grabim sa iesim din casa pe inserat si sa ne plimbam cu masina. Pentru cei dornici de adrenalina,  muzica data tare merge mana in mana cu vitezele mari.

Pe drumurile mai putin circulate, va puteti bucura de urmatorul playlist pe care l-am alcatuit. Este acel boost de energie necesar unei experiente ca in filme!

1) Click Clack – Nicki Minaj 

Cu un stil ghetto autentic, Nicki e femela alfa in aceasta piesa rap. Ritmul agresiv te introduce intr-o stare urbana tipic americana!

2) Ali Bomaye – The Game

Aroganta si tupeu. Asta transmit boxele cand dai play la aceasta piesa! Negativul contureaza un vibe hipnotic, iar versurile descriu un stil de viata plin de opulenta.

3) Yaow! – Baauer 

Trap – un gen muzical definit prin versuri putine si beat-uri puternice. Ele sunt repetate excesiv pentru un efect unic, cu adevarat wild!

4) Marijuana – Kid Cudi 

Ceva mai soft, de care se pot bucura indeosebi pasagerii. Vocea cantaretului te face sa uiti de orice stare proasta!

5) Bonfire – Knife Party

Un hit incendiar ce te face sa calci acceleratia la pamant! Ideal pentru o calatorie pe autostrada cu multe depasiri de masini.

6) Ay Vamos – J Balvin

Energie latino pura! Piesa e combinatia ideala intre sexy si cool!

7) Die Another Day – Madonna 

Cu un stil diferit de cel al melodiilor comerciale, acest single dominat de sintetizator inca e fresh, chiar si dupa ani buni de la lansare!

8) Marble House – The Knife

Misterios, inedit, aproape supranatural – acest hit va va da o stare de libertate totala si placere carnala!

9) No Type – Rae Sremmurd

Pentru cei care isi castiga singuri banii si care vor sa ii cheltuiasca fara a fi limitati de cei din jur, piesa asta rezuma starea perfect!

10) Rich Bitch – Die Antwoord

Imi place mult vocea cantaretei! E unica si plina de senzualitate. Versurile sunt taioase si instiga la revolta impotriva sistemului.

 

Nu uitati sa dati share la articol pentru mai multa muzica buna in trafic! 😀