Iunie este o luna speciala, in care ne bucuram impreuna de diversitate si iubire. In fiecare an, Comunitatea LGBTQIA+ ofera un spectacol plin de culoare si bucurie prin evenimente culturale si parade in toate marile orase!

Pentru a da startul lunilor de vara asa cum se cuvine, am alcatuit un playlist plin de energie pozitiva! Sper sa va placa!

1) Shampain – Marina & the Diamonds

O piesa exploziva si o voce pe masura! Artista reuseste sa scuture starile neplacute si sa ridice dezamagirile din dragoste la nivel de arta!

2) Revolver – Madonna feat. Lil Wayne

Pe un ritm de club si prin versuri provocatoare, regina muzicii pop instiga la eroticism in aceasta colaborare cu binecunoscutul rapper american.

3) I Kissed a Girl – Katy Perry 

Multi avem amintiri placute cu acest single, chiar si dupa toti acesti ani! Cumva, piesa pare si mai seducatoare cantata de o voce masculina! 😛

4) I Will Never Let You Down – Rita Ora

Dulce si simpatica, diva britanica transmite o stare de beatitudine pe tot parcursul refrenului! Hai la dans!

5) Gypsy – Shakira

Ador piesa asta! Pur si simplu, o ador!

Invoca acel sentiment de libertate deplina, de independenta si sinceritate, pe care toti il simtim cand suntem multumiti in pielea noastra!

6) MANiCURE – Lady Gaga

Comentariile sunt de prisos – versurile o spun cel mai bine! Dintre toate piesele de pe albumul ARTPOP, asta mi se pare reprezentativa pentru Pride Month!

7) Ain’t Your Mama – Jennifer Lopez 

O persoana casnica nu trebuie sa fie umila! Munca de acasa (mai ales cresterea copiiilor) presupune nenumarate sacrificii! Respect JLO!

8) Where Is the Love – Black Eyed Peas 

Devenita imnul miscarii antitero, piesa este memorabila prin sinceritatea refrenului, prin impactul pe care il are asupra fiecaruia dintre noi, oriunde ne-am afla pe acest pamant!

9) Wind of Change – Scorpions

Zidul Berlinului poate ca a disparut odata cu Razboiul Rece, dar mesajul baladei ramane viu in mintea oamenilor!

10) Grace Kelly – Mika

O ascult inca de cand a aparut albumul si imi place tot mai mult  cu fiecare an ce trece de atunci! Mika mereu ma face sa ma simt bine si sa zambesc!

 

Happy Pride Month! Daca vreti sa stie si prietenii despre aceste melodii, exista un buton de share pentru retelele de socializare!  😀