Muzica generatiilor trecute poate fi un prilej de bucurie pentru tinerii de orice varsta! Anii ’80 au reprezentat in istorie o perioada plina de energie si culoare.

Am alcatuit un scurt playlist cu scopul de a va reaminti de cateva hituri ce au zguduit discotecile vremii! Sper sa va placa!

1) Tell It To My Heart – Taylor Dayne

Versuri pline de amor, ritm captivant, energie pozitiva – o piesa demna de orice petrecere in pijamale, reuniune cu fostii colegi de liceu sau bar de karaoke!

2) Innocent Love – Sandra

Pentru tinerii indragostiti, pentru nostalgici si pentru fanii artistei. Are un vibe fresh chiar si in ziua de azi! In ciuda numelui, hitul cu mesaj explicit este opusul inocentei!

3) Cheri Cheri Lady – Modern Talking

Este teribil de greu sa nu fredonezi aceasta piesa! Baietii formeaza un duet de exceptie, iar vocile lor inalte dau un aer androgin piesei.

4) Puerto Rico – Vaya Con Dios

Cu un beat exotic halucinant si o voce de exceptie, acest single va intra clar in istorie! Este aproape de perfectiune, in opinia mea modesta.

5) Rock Me Amadeus – Falco

Ceva putin diferit, dar la fel de interesant, este acest hit in limba germana. A facut inconjurul lumii la vremea respectiva, pornind un nou trend in muzica internationala! Felicitari Austria!

6) Voulez-Vous – ABBA

Pe melodia asta pot doar sa imi inchipui o coregrafie simpatica in mijlocul unui patinoar cu parchet! Formatia suedeza este specifica perioadei disco!

7) Sweet Child O’ Mine – Guns N’ Roses

Rock de calitate, recomandat tuturor! Un solo de chitara iconic, o trupa monumentala, o piesa demna de Cartea Recordurilor!

8) Heartbreak Hotel – C.C. Catch

Pentru cei aflati intr-o stare mai proasta, acest cantec puternic va va readuce pe picioare! Vocea cantaretei complementeaza mesajul dur, dar realist.

9) Material Girl – Madonna

Inceputul videoclipului oficial este extrem de amuzant! Melodia in sine este un simbol al capitalismului si al reginei muzicii pop!

10) Twist In My Sobriety – Tanita Tikaram

Monumentala si delectabila, piesa cu un impact extraordinar spre finalul anilor ’80 a trecut testul timpului! Pur si simplu nu imbatraneste!

 

Voua ce melodii va trezesc amintiri placute? 😀