Oamenii sunt mintiti pe fata de prea multe ori, cu scopul de a fi controlati si manipulati.

Mai jos, vom analiza impreuna cateva idei din societatea moderna – acestea descriu adevarul trist al dezinformarii!

Intrebarile mele (usor ironice) au scopul de a combate preconceptiile. Le puteti folosi cu incredere ca punct de plecare in toate conversatiile voastre!

1) De ce e nevoie de o facultate pentru a avea har dumnezeiesc?

Studentii la Teologie au inteles mecanismul – religia este o adevarata industrie. De la botezuri la nunti, de la inmormantari la spovedanii, un preot poate sa incaseze zeci de mii de euro intr-un singur an!

Este bizar ca in secolul in care traim, o forma de manipulare antica inca detine un procent urias din opinia populatiei.

De ce sa ascultam de medici, sociologi, psihologi, economisti, profesori, filozofi sau istorici? Ei nu au dat bani pentru har!

2) Daca homosexualitatea este o alegere, cand aleg oamenii sa devina heterosexuali? 

Atractia sexuala dintre doi masculi sau doua femele este prezenta genetic in peste 1500 de specii de pe Terra – de la viermi si koala pana la lei si pinguini. Si nu luam in calcul speciile extincte!

Nu doar asta, dar numeroase animale, cum ar fi simpaticii pesti clovn, nu au un sex permanent pe tot parcursul vietii, fiind asexuate sau hermafrodite (pot face trecerea de la femela la mascul si viceversa).

Casatoriile si relatiile persoanelor LGBT sunt documentate inca de pe vremea faraonilor si Imperiului Roman, facand parte din traditiile si mitologia umanitatii (fiind prezente pe intreaga suprafata a globului, indiferent de limba, cultura sau religie).

Din pacate, homofobia si alte forme de ura sunt prezente doar la specia noastra.

3) Daca votul decide viitorul tarii, de ce este legal?

Varsta minima pentru a vota este 18 ani. Varsta maxima nu exista. Acest fapt este ingrijorator. Nu trebuie sa ai cultura generala, sa vorbesti corect gramatical sau sa ai cea mai vaga idee despre politica ca sa pui o stampila pe acea bucata de hartie.

Prin vot se decide soarta partidelor, soarta tarii si, in cazuri extreme, chiar soarta lumii. In loc sa alegem oameni talentati din fiecare domeniu care pot inova si perfectiona prezentul, suntem sortiti sa repetam trecutul la infinit de dragul unor aberatii politice.

4) Daca barbatii nu au voie sa poarte rochii si fuste, femeile de ce poarta pantaloni si sacouri?

Scotienii au kilturi, preotii au sutane, surferii din Hawaii poarta  fuste hula, arabii aleg sa se imbrace in thawb, indienii poarta kurta, japonezii poarta kimono, africanii au traditionalul boubou, amerindienii croiesc robe din piele cu pene, romanii au togi, grecii aveau chitoane, regalitatea secolului 16 defila in pantofi cu toc, egiptenii isi numeau fustele shendyt, chinezii se distigeau prin changshan, iar otomanii prin kaftan. Mai are rost sa continui sau am acoperit intregul glob?

5) Daca barbatii prefera femeile naturale, de ce mai exista proceduri de epilare?

Daca ele se epileaza , de ce nu se epileaza si ei? Parul pe corp este o reminescenta evolutiva, la fel ca degetele de la picioare si coccisul. Nu are un scop anume in niciunul dintre sexe, dar asta nu inseamna ca trebuie indepartat permanent. Urmand acest principiu de purificare estetica, o sa ajungeti sa va radeti in cap si sa purtati peruci la batranete! Nu mai sexualizati fiecare corp – nuditatea este naturala, este arta, este frumoasa.

 

Intr-o lume plina de opinii, va doresc o minte treaza si deschisa! Pentru un articol motivational, click aici.

Daca vreti ca mai multi oameni sa citeasca acest articol, nu uitati sa ii dati share pe retelele de socializare! 😀