Traim intr-o lume in care banii sunt un element necesar supravietuirii. Din ce in ce mai multi oameni apeleaza la consultanti financiari  sau la firme de PR pentru a-si gestiona veniturile si a-si imbunatati imaginea.

In acest articol, voi prezenta cum vad eu topul investitiilor bune, argumentand alegerile facute. Daca simtiti ca o alta activitate sau un alt produs merita sa fie pe lista, lasati un comentariu la final!

locul 5: vacantele exotice

Multe destinatii internationale necesita pregatiri in avans, fie din cauza vizelor, fie din cauza biletelor de avion. In ciuda acestui aspect, odata ajunsi la fata locului, inconjurati fiind de oameni dintr-o alta cultura, traim un sentiment extraordinar de libertate si o dorinta arzatoare de a explora, de a redescoperi viata.

Recomand oricui sa puna bani de-o parte pentru o escapada tropicala, fie ea in Madagascar, Singapore sau Australia. Este pacat sa vezi peisajele de vis doar in filme! Amintirile dintr-o astfel de calatorie sunt nepretuite si rezista o viata intreaga!

locul 4: imaginea publica (brandul personal)

In aceasta categorie se incadreaza hainele de calitate, cursurile de calificare si abonamentul la sala, printre altele.

Sanatatea este vitala in orice activitate, iar aspectul fizic placut si armonios deriva din aceasta. De asemenea, cultura generala si stilul vestimetar te pot propulsa spre succes intr-o cariera cu publicul sau cu presa.

locul 3: o relatie de lunga durata

Orice iubire sincera vine cu numeroase avantaje pe masura ce trec anii!

O relatie de durata este fundamentul unei vieti fericite: din ea iau nastere copiii, echilibrul emotional si energia de zi cu zi. Este bine sa investesti in persoana cu care ai decis sa iti petreci restul vietii, iar aici nu ma refer doar la bani, ci si la timp si sentimente! Un cuplu formeaza un tot unitar si problemele devin brusc mult mai usor de depasit!

locul 2: genti si bijuterii de lux

Fie ca vorbim de o poseta Chanel sau de o bratara Versace, este bine sa detinem accesorii de valoare in sifonier! Orice este fabricat in prezent de o casa de moda exclusivista va avea un pret tot mai mare pe masura ce renumele firmei creste. Chiar si piesele vintage apar ocazional in cadrul unor licitatii private, unde pot incasa sume de peste €15.000.

locul 1: terenuri si proprietati

Vile, apartamente, garsoniere – sunt doar cateva exemple de investitii mari, dar extrem de rentabile. Fie ca e vorba de viitorul copiiilor sau de un loc retras dedicat pensionarii, imobiliarele sunt si vor fi una dintre cele mai bune variante de a cheltui economiile! Cu putin noroc va puteti trezi ca proprieatatea isi dubleaza valoarea in doar cativa ani!

 

Pentru cei care vor sa descopere cateva exemple de investitii proaste, am atasat un link aici.