Te uiti in oglinda dimineata si vezi o imagine care nu te incanta? Simti presiunea celor din jur care te privesc urat? Nu te ingrijora! Ai ajuns la locul potrivit!

Ghidul Imperfectiunilor este noua mea idee pentru acest site. O specie noua de articol motivational, dedicata niselor! Aici nu vorbesc cu oamenii perfecti, ci cu acei indivizi lipsiti de perfectiune.

Cand sunteti gata putem sa incepem!

Regula 1: parul de pe corp nu trebuie smuls pana la ultimul fir

Ai mustata? Par pe maini? Par pe picioare? Par pe sfarcuri? Par intre sani? Nu te deranjeaza! Super! Mergi mai departe!

Firele de par si mai ales locurile unde ne cresc pe suprafata corpului sunt imposibil de controlat. Asa ca nu ii lasa nici pe cei din jur sa il controleze in functie de preferintele lor! Daca simti nevoia de epilare, fa-o pentru tine, nu pentru „iubi”.

Nu uita: nu cere altora ceva ce nu poti suporta pe pielea ta!

Regula 2: lungimea talpilor nu poate fi modificata

Porti 43 ca femeie? Dar 39 ca barbat? Sau poate 48? Exista pantofi pentru oricine, cu toc sau fara, urati sau frumosi, ieftini sau scumpi. Nu te descuraja! Poti sa traiesti pe picior mare!

Nu uita: mai bine porti incaltari comode decat plasturi!

Regula 3: muschii dezvoltati nu denota o obsesie pentru culturism

Iti place sa te antrenezi regulat? Nu te deranjeaza faptul ca ai bicepsul de patru ori mai lat decat capul? Iti place sa porti o bustiera roz ca sa se vada abdomenul lucrat cu sixpack? Go for it! Este meritul tau si ai tot dreptul sa te mandresti cu un corp lucrat, chiar si pentru un concurs de impins camioane cu capul!

Nu uita: incearca sa nu te indopi cu hormoni sau steroizi!

Regula 4: greutatea si frumusetea nu sunt direct proportionale 

Ai 1,86m si 67kg? Ai 1,56 si 75kg? Nu ai primit inca de la medic  diagnosticul de anorexie sau obezitate? Te poti calma! Nu e un capat de lume! Greutatea ideala nu are nimic de-a face cu frumusetea unui om; este o cifra abstracta promovata de o industrie la fel de incolora, insipida si inodora.

Nu uita: hainele din magazin sunt gandite pe niste manechine dupa tipare standard (ale caror masuratori nu respecta niciun regulament international si se modifica de la an la an)!

Regula 5: lungimea unghiilor si factorul erotic nu sunt direct proportionale

Le rozi des? Ti-ai dat jos bucatile de plastic de pe degete? Sau, din contra, tocmai ai descoperit manichiura stiletto? Nu-i bai! Te poti mandri cu orice lungime de unghie! Este doar o bucata de cheratina pe care o poti decora dupa bunul plac!

Nu uita: o manichiura naturala, ingrijita, va fi pe placul oricui!

Ca o concluzie, fa ceea ce simti ca e bine pentru tine!

E corpul tau si in el traiesti doar tu!