Pentru multi, apogeul unei relatii amoroase se petrece in dormitor. Fie ca sunteti casatoriti sau pur si simplu aveti un one night stand, este important sa stiti ce sa NU purtati in pat!

Fara doar si poate, mai jos sunt 5 exemple de lenjerie intima ce merita eradicate complet din garderoba oricui:

1) chilotii cu Superman / Batman / Spiderman 

Daca aveti varsta cuprinsa intre 3-12 ani, treceti la punctul 2. Pentru restul: nu sunt amuzanti si nu sunt sexy! Simpla idee ca pubertatea nu s-a manifestat la timp este infioratoare!

2) chilotii de baba 

Aici ma refer la acele seturi cu fundite si floricele pe care obisnuiau sa le poarte cucoanele in urma cu 30 de ani. Arata ca scutecele pentru bebelusi, dar cu un print de motel american.

3) orice fel de body sau lenjerie din polyester

Sunt piese ieftine, toxice pentru piele si urate. Aici includem imitatiile de dantela naturala, matase, bumbac etc. E mult mai igienic sa purtati niste boxeri albi decat sa va plimbati o zi intreaga cu o punga de plastic intre picioare!

4) hamurile complicate 

Nimeni nu isi doreste sa primeasca licenta in deschiderea acelor prinzatori caraghioase sau a unui sir lung de sireturi si funde! Ceva simplu e mult mai de efect! Lasati piesele mentionate anterior pentru prezentarile de moda!

5) chilotii largi sau vechi

Poate ca ar fi cazul sa va debarasati de acea pereche speciala primita cadou in urma cu cinci ani la aniversarea de patru luni! Lenjeria intima nu se conserva la fel ca o haina de blana – indicat este sa o schimbati regulat in functie de dimensiunile corpului si de nevoile personale.

Daca am omis ceva, lasati un comentariu mai jos!