Din clipa in care pornim motorul si pana ajungem la destinatie, muzica este un element important in calatoriile cu masina. De multe ori, plictisiti de radio, cautam melodii vechi care sa ne dea o stare buna.

Mai jos voi alcatui o scurta lista cu artisti ce m-au impresionat in ultima vreme, vechi sau noi, si cateva recomandari de piese frumoase:

Era Istrefi – cantareata din Albania, cunoscuta international in urma hitului Bon Bon , are un stil unic si numeroase piese cu un vibe interesant ( Mani per Money, 18, E dehun, Shume Pis etc)

Loredana – o figura reprezentativa a muzicii romanesti, artista incanta prin piese precum Femeia ta, Risipitor, Zaraza, La carciuma de la drum, Extravaganza etc. Mereu imi da o stare buna!

Phoenix – o trupa demna de laude ce uneste generatiile tinere cu cele ale mileniului trecut. Mi-au placut mult Fata verde si Mica tiganiada. Va las sa descoperiti si alte piese de la ei!

Mahmut Orhan – unul dintre cei mai buni pe domeniul lui, este un DJ din Turcia cu piese energizante precum Feel si remixuri superbe ca Self Control. Acel mood pentru zilele de vara si drumul spre mare!

Jax Jones – un DJ nou pe piata europeana, piesele lui, precum House Work, Yeah Yeah Yeah, You Don’t Know Me, sunt combinatia ideala intre chillout si minimal. Grija la pedale!

alt-J – cu o linie melodica atipica si versuri parca din alta lume, piesele ca Breezeblocks, Dissolve Me, Matilda sau Fitzpleasure va vor cufunda intr-o transa placuta!

Sandra – pentru nostalgici, pentru cei ce au in suflet anii ’80, vin cu o voce puternica si piese clasice precum Maria Magdalena, In the Heat of the Night si Everlasting Love

Gorgon City – mi-au placut din prima si au facut furori in cluburi cu hiturile Imagination, Ready for Your Love si All Four Walls.

 

Sper ca v-au placut sugestiile mele! Enjoy the ride!